Tilbud

Asics Upcourt 5 GS Junior White/Pure Silver

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 315,00 kr..

Giv dit barn konkurrencefordelen med Asics Upcourt 5 GS Junior – en hvid og sølv-farvet sko, der tilbyder stil, komfort og ydeevne på banen. Køb nu.

Se i butik

Varenummer (SKU): 8122500754579202 Kategori:

Beskrivelse

Træd ind på badmintonbanen med selvsikkerhed og stil med Asics Upcourt 5 GS Junior White/Pure Silver. Disse badmintonsko er skabt til dig, der ønsker et komfortabelt og perfekt fit, mens du dominerer på banen.

Med sit elegante og lyse design skiller denne sko sig ud med masser af lækre detaljer. Den hvide overdel med sølvfarvede accenter giver et friskt og ungdommeligt udtryk, der matcher din energi og entusiasme på banen.

Komfort er altafgørende, og her imponerer Upcourt 5 GS Junior igen og igen. Takket være den fleksible og lette konstruktion vil du opleve en fantastisk bevægelsesfrihed, der giver dig mulighed for at løbe, springe og dreje med lethed. Den polstrede indersål sikrer en himmelsk komfort, der er essentiel under intense spil.

Hvad der virkelig sætter disse sko fra Asics i en klasse for sig selv, er den fremragende støtte og stabilitet. Den forstærkede mellemdel holder dine fødder på plads og sikrer en fantastisk støtte, mens du tacklinger hurtige retningsskift uden problemer. Alt dette er med til at forhindre skader og holde dig i toppræstation.

Asics Upcourt 5 GS Junior White/Pure Silver er ikke bare en almindelig badmintonsko – det er din hemmelighed til at erobre banen med stil og overlegenhed. Så træd ind på banen og lad din spillestil tale for sig selv, mens du bærer disse imponerende sko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asics Upcourt 5 GS Junior White/Pure Silver”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.