Tilbud

Asics Upcourt 5 GS Junior Black/White

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 349,00 kr..

Forbedr dit barns spil med Asics Upcourt 5 GS Junior sko – perfekt greb, stabilitet og stil på banen. Kun hos os.

Se i butik

Varenummer (SKU): 8122500790156838 Kategori:

Beskrivelse

Tag dine badmintonspil til nye højder med Asics Upcourt 5 GS Junior Black/White. Disse fantastiske badmintonsko er designet til at give de mest talentfulde fødder optimal støtte og beskyttelse under intense kampe.

Med et skarpt og moderne design vil du helt sikkert skille dig ud på banen. Du vil ikke kun have de bedste præstationer, men også se godt ud mens du gør det. Skoene har cool detaljer både på ydersiden og indersiden, der giver dem et unikt udseende.

Asics har gjort det til deres mission at levere topkvalitetssko, der ikke går på kompromis med komfort eller ydeevne. Disse sko er ingen undtagelse. De er lette og fleksible, hvilket gør det muligt for dig at bevæge dig hurtigt og ubesværet på banen.

Med masser af støtte og beskyttelse er disse sko perfekte til de lange intense kampe, hvor du skal træde hårdt og hurtigt. Du vil ikke opleve nogen form for ubehag eller smerte, da skoene er polstrede og har en blød indersål.

Så skynd dig at få fingrene i et par Asics Upcourt 5 GS Junior Black/White, og lad dine fødder opleve den ultimative komfort og ydeevne. Tag kontrollen over banen og imponer dine modstandere med din styrke og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asics Upcourt 5 GS Junior Black/White”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.