Tilbud

Forza Racket Bag Tour Line Alaskan Blue 15 Pcs

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 489,00 kr..

Optimer dit spil med stil. Denne Forza Racket Bag Tour Line Alaskan Blue giver dig plads til 15 ketchere og holder dem sikkert organiseret undervejs. Perfekt til den professionelle spiller.

Se i butik

Varenummer (SKU): 8122500001456697 Kategori:

Beskrivelse

Forbered dig på at tage dine badmintonoplevelser til nye højder med Forza Racket Bag Tour Line Alaskan Blue 15 Pcs. Denne utrolige badmintontaske er ikke kun flot at se på, men den kommer også med en praktisk og rummelig design, der vil imponere selv de mest erfarne spillere.

Den skønne alaska blå farve gør tasken til det perfekte match for enhver stil, og den utrolige kapacitet gør det muligt at opbevare hele 15 ketchere på én gang. Du behøver ikke længere at bekymre dig om at vælge hvilke ketchere, du vil have med til din træning eller konkurrence, for denne taske har plads til dem alle.

Med 3 separate rum og en stor lomme får du masser af organisatorisk frihed. Nu kan du let adskille dine ketchere, sko, tøj og tilbehør, så du altid kan finde alt hurtigt og nemt. Sidder der noget mindre tilbehør, du gerne vil have i nærheden? Fortvivl ikke. Denne taske kommer også med små lommer på siderne, hvor du kan opbevare nøgler, mobiltelefon og andre vigtige småting.

Lad os gøre det nemmere at bære din badmintontaske med stil. Denne taske er udstyret med praktiske bæreremme, der gør det nemt at transportere din uundværlige badmintonudstyr til og fra banen. Uanset om du cykler, går eller tager offentlig transport, vil du altid have komfort og bekvemmelighed i hånden.

Forza Racket Bag Tour Line Alaskan Blue 15 Pcs er beviset på, at funktionalitet og æstetik kan gå hånd i hånd. Så gør dig klar til at imponere dine konkurrenter med denne fantastiske badmintontaske. Bestil i dag og lad din badmintontaske være en afspejling af din stil og professionalisme på banen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Forza Racket Bag Tour Line Alaskan Blue 15 Pcs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.