Tilbud

Yonex YW0018EX Full Zip Club Team Dame Hoodie Blå

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 350,00 kr..

Få en stilfuld edge på og udenfor tennisbanen med Yonex YW0018EX Dame Hoodie. Bliv matchklar med den luksuriøse komfort i en elegant blå farve.

Se i butik

Varenummer (SKU): 8122500001383931 Kategori:

Beskrivelse

Den Yonex YW0018EX Full Zip Club Team Dame Hoodie i blå er meget mere end bare en almindelig sports sweatshirt. Den er et symbol på stil, komfort og performance.

Når du ifører dig denne hoodie, vil du opleve en utrolig behagelig pasform, der følger dine bevægelser og giver fuld bevægelsesfrihed. Denne hoodie er designet specielt til kvinder og har en feminin silhuet, der fremhæver din figur på smigrende vis.

Med sin fulde lynlås er denne hoodie ideel til alle slags aktiviteter, uanset om det er opvarmning før træning, en løbetur i det fri eller blot en afslappet dag i byen. Den bløde og åndbare materialekvalitet gør det behageligt at have på hele dagen.

Hoodien er ikke kun behagelig, den er også praktisk. De to sidelommer er perfekte til opbevaring af dine nøgler, telefon eller andre småting, du har brug for på farten. På ærmet er der også en praktisk lynlåslomme til ekstra sikker opbevaring.

Denne blå Yonex YW0018EX Full Zip Club Team Dame Hoodie er mere end bare en almindelig træningstrøje. Den er et udtryk for din stil og din dedikation til din sport. Lad den være din følgesvend på alle dine eventyr og føl dig inspireret til at præstere dit allerbedste.

Vælg kvalitet, komfort og stil med Yonex YW0018EX Full Zip Club Team Dame Hoodie i blå. Din sportslige rejse vil aldrig være den samme igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yonex YW0018EX Full Zip Club Team Dame Hoodie Blå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.