Tilbud

Asics Netburner Ballistic FF 2 Black/Electric Red

Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 750,00 kr..

Få farten og stabiliteten tilbage på banen med Asics Netburner Ballistic FF 2. Den ultimative sko til at dominere dit spil. Fås nu i Black/Electric Red.

Se i butik

Varenummer (SKU): 8122500001455777 Kategorier: ,

Beskrivelse

Træd ind på banen med en utrolig kombination af hastighed, komfort og stil med Asics Netburner Ballistic FF 2. Disse sorte og elektrisk røde badmintonsko til herrer er dit ultimative våben til at dominere banen.

Med innovative teknologier og førsteklasses materialer giver disse sko dig den ultimative støddæmpning og responsivitet, der er afgørende for at opretholde høj ydeevne i lange træningspas og intense kampe. Den forbedrede fleksibilitet og stabilitet sikrer, at du nemt kan bevæge dig på banen uden at miste balancen eller risikere skader.

Asics Netburner Ballistic FF 2 er designet til at tilpasse sig din fod og give den support og komfort, du har brug for under alle bevægelser. Det åndbare mesh-overdel holder dine fødder kølige og tørre, mens den polstrede indersål giver ekstra komfort og absorberer stød.

Uanset om du er en erfaren badmintonspiller eller en dedikeret amatør, vil Asics Netburner Ballistic FF 2 give dig den kant, du har brug for til at nå nye højder på banen. Så træk i disse sko, mærk deres lette, men solide greb på underlaget og mærk dig selv flyve rundt på banen med hastighed og selvtillid.

Gør dig klar til at dominere badmintonbanen og skabe øjeblikke, der vil blive husket med Asics Netburner Ballistic FF 2. Vær den spiller, der alle beundrer og frygter – køb dine sko i dag og bliv en sand force of nature.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asics Netburner Ballistic FF 2 Black/Electric Red”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.