Tilbud

Asics Gel-Rocket 10 White/Shocking Orange

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 384,00 kr..

Glæd dig til en eksplosiv ydeevne med Asics Gel-Rocket 10. Tætpakkede 160 tegn: Unikke sko med maksimal støddæmpning og fantastisk greb. Uundværligt for enhver volleyballspiller.

Se i butik

Varenummer (SKU): 8122500001490460 Kategorier: ,

Beskrivelse

Få en uovervindelig fordel på badmintonbanen med Asics Gel-Rocket 10 White/Shocking Orange. Disse suveræne badmintonsko fra Asics er skabt til at forbedre dit spil og bringe dig til nye højder.

Fra det øjeblik du træder ind på banen, vil du mærke den utrolige spillekomfort, som disse sko giver dig. Deres personligt tilpassede pasform og letvægtsdesign sikrer, at du kan bevæge dig ubesværet rundt omkring banen og reagere lynhurtigt på dine modstanderes træk.

Den skridsikre sål på Asics Gel-Rocket 10 vil give dig en fantastisk stabilitet, så du kan stå fast på gulvet og finde den perfekte position til at smashe bolden over nettet. Uanset om du er en erfaren spiller eller bare starter din badmintonrejse, vil disse sko hjælpe med at forbedre din balance og præcision på banen.

Designet i en strålende hvid farve med chokolade orange accenter, skiller disse sko sig ud og tilføjer et strejf af stil til dit spil. Du vil ikke kun føle dig fysisk overlegen, men også se fantastisk ud, mens du dominerer på banen.

Tag din badmintonydeevne til næste niveau med Asics Gel-Rocket 10 White/Shocking Orange. Uanset om du spiller på højt konkurrenceniveau eller blot nyder en sjov kamp med vennerne, vil disse sko være din pålidelige partner og give dig et forspring, der vil få dine modstandere til at ryste i deres sko. Oplev selv den fantastiske kombination af komfort, skridsikkerhed og stabilitet, og se hvor langt du kan nå i badmintonverdenen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Asics Gel-Rocket 10 White/Shocking Orange”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.